Hos Hemera Crystals designer og sælger vi eksklusive krystal lysekroner i højeste kvalitet til moderne nordiske hjem

 

Bag Hemera Crystals står jeg - Ann-Sofie Hansen - som igennem min kæmpe passion for indretning og styling, har udvalgt de mest eksklusive krystal lysekroner og lamper, som med sikkerhed vil bidrage med noget råt, eksklusivt og elegant til et moderne nordisk hjem!

Jeg startede Hemera Crystals, da jeg selv var på udkig efter en eksklusiv krystal lysekrone til mit hjem, men syntes at de generelle priser lå en del over mit ønskede budget.
Jeg er uddannet inden for indkøb og marketing, og besluttede at undersøge muligheden for selv at importere krystal lysekroner. I den forbindelse fandt jeg frem til en enormt dygtig lysekroneproducent, som jeg nu arbejder meget tæt sammen med, i forbindelse med at producere, indkøbe og designe eksklusive krystal lysekroner i højeste kvalitet!

Krystallerne der pryder lysekronerne fra Hemera Crystals er i den højest mulige kvalitet inden for krystalglas - nemlig K9.
Krystallerne fås i de fleste modeller i farverne smoked, clear og amber.

Alle lysekroner er håndlavede og det betyder at du modtager et unikt produkt, som der er brugt tid og kompetencer på at fremstille!
Hver lille svejsning har været igennem dygtige hænder og det giver et helt særligt rustikt og unikt udtryk til hver lysekrone! 

 

Betaling
Det er muligt at betale med Mobilepay, Visakort, Dankort, Mastercard, Viabill og Maestrocard.

Med Viabill har du mulighed for at købe nu og betale senere. Betalingen bliver delt op i 10 rater uden renter eller gebyrer! Læs mere på www.Viabill.com

 

 

Har du spørgsmål til én eller flere af lysekronerne eller en forespørgsel på en specialfremstilling, så er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: kontakt@hemeracrystals.dk

 

 

CVR: 38967819

Adresse: Gl. Skartved 4, 6091 Bjert