Hos Hemera Crystals designer og sælger vi eksklusive krystal lysekroner og lamper i højeste kvalitet til moderne nordiske hjem

 

Bag Hemera Crystals står jeg - Ann-Sofie Hansen - som igennem min kæmpe passion for indretning og styling, har udvalgt de mest eksklusive krystal lysekroner og lamper, som med sikkerhed vil bidrage med noget råt, eksklusivt og elegant til et moderne nordisk hjem!

Hemera Crystals er en veletableret belysningsforretning hvor vi tilbyder et eksklusivt udvalg af krystal lysekroner og lamper. Vi har forretningsforbindelser over hele verden og tilbyder derfor altid det nyeste inden for belysning. Pris og kvalitet hænger sammen, men det behøver ikke at være ubetaleligt at få smuk belysning - det er Hemera Crystals et levende bevis på!

Vi tilbyder de absolut smukkeste krystal lysekroner og lamper til markedets bedste priser, uden på nogen måde at gå på kompromis med kvalitet eller service! 

 

Krystallerne der pryder lysekronerne fra Hemera Crystals er i den højest mulige kvalitet inden for krystalglas - nemlig K9.
Krystallerne fås i de fleste modeller i farverne smoked, clear og amber.

Alle lysekroner er håndlavede og det betyder at du modtager et unikt produkt, som der er brugt tid og kompetencer på at fremstille!
Hver lille svejsning har været igennem dygtige hænder og det giver et helt særligt rustikt og unikt udtryk til hver lysekrone! 

 

Betaling
Det er muligt at betale med Mobilepay, Visakort, Dankort, Mastercard, Viabill, Anyday og Maestrocard.


 

Har du spørgsmål til én eller flere af lysekronerne eller en forespørgsel på en specialfremstilling, så er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: kontakt@hemeracrystals.dk

 

 

 Hemera C. ApS

Tlfnr: 27850495

Mail: Kontakt@Hemeracrystals.dk

CVR: 38967819

Adresse: Gl. Skartved 4, 6091 Bjert